14 Mayıs 2012 Pazartesi

Merhaba

Merhaba;


Açıkçası sanırım en çok burayı yazmakta zorlanıyorum.:) Ben paylaşacak çok konusu olan biriyim; çok konuşurum, ve bazı zevklerim var. Bunların en bariz ikisi "ojeler ve kitaplar". Çok tuhaf bir ikili gibi oldu sanki:)


Bu blogu açarken ojeleri dahil etmek, aklıma pek çok sevdiğim blog yazarının etkisinde kalarak tabi birde unutmamak gerek ki DBMS -Derya'nın aklıma sokmasıyla oldu. 


Kitaplar ise başka bir konu. Çocukluğumdan beri tutkum. Etrafıma defaatle anlatmalarımın sonucu herkes benden bıktı ve sanırım artık bir mecra gerekli oldu. Bu sebeple burada zaman zaman bazı kitaplarla ilgilide bilgiler okuyacaksınız. 


Başka bir şeyler dahil eder miyim yoksa sadece bu ikiliden mi bahsederim bilmiyorum, hayat karışık bir pide :) 


Belki benim gibi bu konulara meraklı kişilerle aramda güzel bir bağ olur umuduyla; vira bismillah deyip sözümü noktalıyorum. 


Herkese sevgilerimle



2 yorum:

  1. Senden önce ben tanıtayım seni :)
    Facebookta ilk tanıştık, çarpışmıydık orada :) İşin şakası bir yana, Sevgicim yüreği adı gibi sevgi dolu, gözü gönlü tok, dürüst, hoşgörülü ve harika bir insan :)
    Evet blog açmasında çok ısrar ettim ve her türlüde arkasındayım, yanındayım. Keyif dolu ve içten sohbetiyle blog dünyasına farklılık katacağından, doğal ve sade tanıtımıyla bizlere harika ürünler tanıtarak fikir sahibi olmamızda yardımcı olacağını düşündüğüm değerli biri :)

    Hayırlı olsun canım :)
    Güle güle tanıt güzel ürünlerini :)

    Sevgiler
    Dbms Kozmetik
    Derya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ya teşekkür ederim... Bende senin gibi keyifli ve yardımsever ve içten ve....boyle gider :))birisiyle tanıştığıma çok memnunum.
      İyiki oldu aslında güzel bir hobim oldu bu sayede..
      Teşekkür ederim bende herşey için :))
      Sana kucak dolusu sevgiler

      Sil